Vår lilla konstnär

I fredags gjorde Liam sitt första helt seriösa konstverk. Jag ville typ gråta när jag såg det. SÅÅÅ fint och konstnärligt. Tråkigt nog så berättade han att det var till Alva. Haha! Vi skulle på ettårskalas på lördagen så han hade alltså tänkt ge bort den fina grejen...! Hemskt. Haha. Men vi berömde massor för hans omtänksamhet och var väldigt stolta.
På lördagen hoppades vi att han skulle glömma den och ställde bort den lite diskret. Vi lyckades, trodde vi. Just när vi skulle gå utanför dörren sprang han till den och sa "vi glömde nästan den. Tokigt" 😍😂 Då hade han även ändrat sig och sa att den var till Tilde.
Älskade fina pojke!
Tur vi hann ta kort iaf 🙏

När han gav den till Tilde så försökte hon ta loss däcket och dra o pinnarna och Liam blev helt upprörd. "Nej Tilde. Den sitter fast. Inte röra så. Nej. Inte göra så. Den sitter fast med lim. Det går inte. Åååh" och tillslut plockade han upp konstverket och sa "inte så" och så gick han till Tildes farfar och visade istället. Och Tildes farfar sa så fint "jaa,  kom till någonsom förstår istället!" 🙊😍❤
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0