min familj ❤
Jag ÄLSKAR er!!!!

❤❤❤❤❤❤


❤❤❤❤❤❤Första skrattet

Joel är världens gladaste bebis. Ler konstant! ❤
Men inga skrattljud ... Förrän idag. Jag dööör. Vi låg i sängen alla fyra och så föll Liam och ville inte tröstas av Emanuel utan grät "mamma". Och när han kom till mig var han nöjd i 5 sekunder sen grät han " lolell" (Joel). Och ville tröstas av Joel. Så han la sig bredvid Joel, kramade hobom och blev glad.  Sen gjorde han ngt på Joels mun och Joels skrattade(!!) vilket ledde till att Liam skrattade och gjorde samma sak igen och då skrattade Joel igen. Och pappa skrattade. Och mamma skrattade. Och mamma grät. Och det gjorde vi igen. Och igen. Och igen. Alltså så fint. SÅ fint! Hans första skratt blev på hans 10-veckorsdag och det blev framkallat av hans storebror. Hjälp mig så fint. ❤❤❤❤

En liten soffhörnsbild på brorsorna är väl på sin plats ;)
Alltid när Liam vill hålla Joel så säger han "ålla. lolell" (Hålla Joel). Det är deras hörn! ❤😍


brothers <3

När sömnen tajmas med varandra så får de sova ihop ❤
Idag sov de ihop en halvtimme medan mamman var på sånglektion.


Och för någon dag sedan sov de en liten kortare stund innan Joel började äta på Liams hand i sömnen. Haha.

Och igår ville jag få till en bild så jag la dit Joel tillfälligt. Haha. Hann knappt få en bild eftersom Emanuel juist skulle väcka Liam.


Och såhär glad var Liam över att vakna bredvid sin lillebror:
Kraaaamar och pussas utdelades!


Sen ville Liam hålla Joel. Nyvakna och fina. Klart man passar på att ta kort ;)Alltså... Kärleken till våra prinsar bara fortsätter växaaa. Tar det aldrig slut på hur mkt man kan älska två små fina barn?

Älskar er!!!!!! ❤❤
Och älskar denna bilden 😂🙈
RSS 2.0