Saknad

Saknar massa folk idag. Dels min mamma, har inte träffat henne på över en vecka. Sen saknar jag min lilla Cheyenne som fyller 15 imorgon. Och min knäppa lillebror Okee som ringde för några dagar sen utan att be om ngt för typ första gången ever. Och så pratade vi helt länge. Han som aldrig annars har tid. Heh. Och så saknar jag min knas-Naah som bor för långt bort.

Och så längtar jag massor efter Piteå på jullovet då jag äntligen ska få träffa Emelie, Tilde, Ally, Emmy, Charleene, Bruce, Johanna, Elis, Elin och alla deras män och maassa fleer. Gud vad jag längtar dit. 

Sen saknar jag Sara som prompt ska bo i Italien jämt. Men vi skypade förra veckan så jag klarar mig ett tag till på det. 

Men just i denna stund saknar jag mina söta systrar i Danmark extra mycket. Så jag ska minsann åka och hälsa på dem så snart skolan kan lugna sig. Och det är då först 13/12 :( Så därför saknar jag och längtar lite extra. De är så nära men yet so far away!

Ja. Nu så! Här är en bild på dem när vi facetimeade i förrgår när jag berättade något de blev väldigt glada över. Vad det var tar vi en annan gång för nu börjar detta som vanligt bli en novell istället för ett inlägg. Sötisar!!

Så atteee... Tjaarå! Fredag!

Ännu en vecka har nått sitt slut. Så himla gött med helg! 

Denna helgen blir en relativt lugn helg. Hade planer men de blev ändrade pga omständigheter. 
Nästa vecka blir kul. 
På onsdag fyller min söta lillasyster Cheyenne 15 år. 15!? När tusan hann hon bli 15? Hon var ju nyss en liten krulltott till ängel med blöjrumpa och nu fyller hon alltså 15?! Så sjukt. 

Ikväll blir det idol med min älskling. Mysigt värre. Han är så fin min älskling. Puss på dig finaste Emanuel. 

Livet är fint! Och snart blir det julfirande. Först lilljul i Helsingborg och sen jul och nyår i Umeå! Så himla mysigt det ska bli. Hur sjukt är det inte förresten att det är jul om ca en ynka månad?! Crazy! Året som gårt har varit händelserikt och slår nog alla år i mitt liv. Bästa året. Vem kunde tro att 2013 skulle bli mitt livs bästa år? 13? Som alltid har varit mitt olyckstal?! Heh. Nåja. Än är året inte slut så jag ska nog stoppa där för att inte jinxa (stavning?!) min tur alltför mycket.

 Så. Det var nog det. Klar för idag.

Ni får en bild på vår fina köksväxt som börjat släppa fram en fin rosa blomma som Emanuel tyckte såg störande mycket ut som ett kvinnligt könsorgan tills den släppte fram den lilla smala långa prickiga grejen och gjorde ett könsbyte. Haha :D 


Hehe. Nå nå. Trevlig helg!Ögonläkarbesök

Idag hade jag återbesök hos ögonläkaren för min inflammation som jag hade i somras. Han frågade om jag hade haft ngn sedan dess och jag berättade att det hade jag men att jag trodde att jag hade fått bort den själv. 
Han kollade mina ögon och en inflammation var minsann kvar i vänster. Så nu ska det behandlas i 5 veckor... Varannan timme i en vecka, sen nertrappning i fyra till. Är så lesssssssssss.

Men medan jag stod och var sjukt less och tyckte allt var orättvist för att jag är stamkund på ögonmottagningen, och förmodligen alltid kommer vara det, så kom jag på att jag faktiskt kunde försöka vända på det istället. Det är ju faktiskt riktigt tur att jag inte fått grön starr eller gråstarr än. Och jag ser fortfarande. 
Jag har självbehandlat mig ganska mycket och struntat i att gå dit. Men läkaren berättade idag att han hade en patient som hade självbehandlat (visserligen flera år men ändå) och blivit blind nu. Jag tänker inte bli blind. Jag har alltför mycket kvar att se i livet. 

Så från och med idag ska jag ställa larm så jag inte kan glömma. Och varje inflammation ska jag söka läkare och inte självbehandla. Alltför mycket står på spel. 

Jag ska också vara glad att jag kommit på detta nu och inte om 5 år när jag istället är blind och hade ångrat mig att jag inte gjorde rätt i tid. Ja. Det mesta kan vändas, och jag tänker vända detta, vara positiv och behålla mig syn istället för att tjura och bli blind.

Tack för mig. Adjö :D


Dagens bild blir rekommendationer på hur man ska göra med vattnet när det blivit infekterat av bakterier som Helsingborgs vatten för närvarande är. Sjukt drygt, och inte alls lika gott. Längtar tills bakterierna är borta! 
RSS 2.0