sova... seeeen!

Det är så roligt hur Liams ordförråd bara utvecklas hela tiden, mer och mer varje dag. En rolig sak han har uppfattat är att det brukar vara sömn innan roliga utflykter. Så när han är sugen på att åka någonstans så kan det låta såhär :

Milam sowa seeeen åka bil ammo. Sowa = sova ammo = farmor. 

Han skäller även när man inte tittar precis när han vill. Typ " MAMMA!!! TITTA!!"

Söta älskade unge! 

Än har även börjat testa gränserna något så jääävulskt. Alltså på riktigt. De säger att treårstrotsen är den jävligaste... Vad fasen har vi framför oss undrar jag ju eftersom det är för jävla jobbigt så fort han inte får precis som han vill. Man orkar inte ta alla konflikter men samtidigt så vet jag ju att vi bäddar för mer konflikter om vi inte är konsekventa nu. Nä fy. Och ALLT ska göras själv... Även saker som är typ omöjligt att göra själv. Och när man märker att man inte klarar det själv så blir man så klart pissed off och brinner av. Ja men ja jo, så är våra dagar. 

Han vet även vilka knappar han ska trycka på. De sitter på olika ställen för mamma och pappa och det har han full koll på. Haha! Smarta skitunge ❤

mamatummyday

Idag äre mamatummyday. Jag tänkte offra en bild på min mage som jag inte är helt nöjd med men som ändå ger mig lyckokänslor. De där ränderna... De gör mig både glad och less. Men ändå faktiskt mest glad nu. För ett par månader sedan fanns det inget bra med min mage men nu ser jag det vackra. Min mage har fan burit och skyddat det mest värdefulla jag har i livet. Mina två pojkar. Finns det något vackrare? 


Fantastiska kvinnokropp! nappersättare

Joel har hittat en egen napp. Han ba "ger ni mig ingen så fixar jag en egen". Hehe. Såhär ser hans napp ut.


Funkar som tröst, när man är trött, när.man är ledsen, när man är hungrig och morsan är för seg, nör man är suttig, när man är trött på att äta, när man är glad... Ja mest jämt funkar den. Jag gillar det icke. Hur får man ens barn att sluta med fingrar liksom?  RSS 2.0