Börjar bli nervigt nu...

Först och främst, vad roligt att några är med och gissar på förlossningsdag. Blir spännande att se vem av oss som hamnar närmst ;) Fortsätt gissa om ni vill! :)

Då var vi i v 39 nu då. Så sjukt! Bara två veckouppdateringar kvar att läsa i våra sex appar ;) Och förhoppningsvis bara två till veckobilder på magen.

Här är tre bilder tagna tätt efter varandra.

 

Undrar vad han sysslar med därinne :) Skulle vara så kul att kunna se hur han ligger och ser ut när jag känner hans rörelser :)

 

Samtidigt som jag längtar ihjäl mig så är jag otroligt nervös nu. Har inte varit det riktigt innan. Inte såhär i alla fall. Jag är nervös för allt möjligt. 

Hur kommer jag hantera smärtan, hur ska förlossningen gå, kommer jag kunna amma, hur kommer min kropp reagera på stygnen, kommer jag klara av att vara den mamman jag vill vara, kan jag ta hand om ett spädbarn...? Ja, listan är lång över nervösa frågor. Och jag tror och vet innerst inne att allt mest troligt kommer gå bra. Men det är ändå nervöst.
Men som sagt så längtar jag verkligen ihjäl mig efter när jag äntligen får upp honom på bröstet efter all denna tid. Och jag längtar efter att se Emanuel hålla i honom.
Och jag längtar efter att se vem han är lik, och hur han ser ut. Vår son. Halva jag och halva min älskade Emanuel.

Ja. Jag längtar nog mer än vad jag är nervös känner jag ju när jag väl tänker efter.

 Gissningar

Har fått in lite gissningar på ankomst så tänkte skriva ner dem och se vem som vinner ;) Kul att se vem som är närmst!

Jag är beräknad 13e och såhär ser gissningarna hittills ut (alla datum är i maj):

Mamma/mormor 1
Lena 10
Cheyenne 11
Åsa 11
Elia 12
Jonathan/farbror 12
Jennie 13
Carolina 14
Caroline 14
Malin 15
Britt-Inger/farmor 16
Johanna 16
Simon 17
Emanuel 18
Sandra 18
Carina 18
Linda 18
Jag 20
Matilda natten mellan 23/24
Johanna 25

Jag hoppas av HELA mitt hjärta att jag har mest fel och att Cheyenne har mest rätt. Mammas gissning känns för tidigt för mig. Är inte heeeelt redo än. Haha. Men Cheyennes är perfekt! 

Om någon mer vill vara med och gissa så äre bara att gissa! :) 
Olika nedräkningar...

Det är så kul att se andras nedräknignar till olika saker. Linda har nedräkning till när hon och hennes sambo ska utomlands i slutet på maj, Emelie har nedräkning till hennes utlandsresa med man och barn också i slutet på maj, någon annan har nedräkning till flytt i slutet av maj, en annan ska få bli av med gipset i slutet av maj, skolan slutar i slutet på maj... Ja. Ni fattar. Vi väntar liksom efter samma tid fast av heeelt olika anledningar. 

Dessas personers nedräkning är alla i maj. Samma månad som vår nedräkning slutar. Så himla häftigt! På torsdag går vi in i VÅR månad. Månaden då vi helt säkert blir föräldrar. Känns helt galet! Idag är det MAX fyra veckor tills jag sätts igång om jag inte kommit igångn själv. Alltså ca då 4 veckor tills vi allra senast får hålla vår son i famnen.

Känns sjukt att det är våra siffror. Jag känner nämligen en sorglig känsla av att jag nog kommer vara gravid för alltid. Inte har väl denna graviditet ett slut? Eller? Jo det verkar fasen så. Återstår att se när bara :)RSS 2.0