Babynest

Vet inte om jag har nämt det men min älskade mamma ska sy ett babynest till vår prins! Så himla kul!! Så mycket roligare att ge honom ett som mormor sytt istället för ett köpt. Sen skulle hon även sy lite sängkläder och så. Älskar tanken på att lillens mormor ska ha gjort grejer till vår son. Såna personliga grejer är värt sååå mycket. Älskar dig min fina mamma <3 

Bild på mamma och en av männen i hennes liv ;) 
(den andra mannen i hennes liv är då min lillebror, hehe)


Akrobatprinsen

Idag kom matleveransen! Så.himla.skönt. 
Vi sparade tid, energi, rygg- och höftsmärtor och jobbigt släpande. Leveransen gick på 49kr. Vääärt. 
Med undantag för några få missar (två olevererade varor och en felaktig vara) så är vi nöjda och kommer handla hos dem igen! De kompenserade oss dessutom bra för missarna så ett litet plus i kanten få de allt!
De kom ända fram till dörren och bar allt och ställde det i hallen. Verkligen superskönt att slippa stressa runt i en affär och sen släpa hem allt!


Frysvaror i de vita och kyl- och skafferivaror i de bruna :)


Idag har lilleman varit superaktiv igen och för första gången lyckades Emanuel få med jättemycket action. Han bara "vad tusan gör han därinne?" Blir så varm varje gång Emanuel får känna och när han nu fick känna mer än en enstaka spark så kändes det extrakul! Han fick alltså för första gången vittna ett av vår sons aktobatikpass ;)

Vi älskar dig redan mer än du kan ana, vår älskade prins! 


Välkommen v 26!

Jisses. Tiden tycks stå still typ. Det händer ju inget. Jag har längtat till dagen då appen säger att det är 99 dagar kvar till bf. Men den kommer ju aldrig. Men så idag kollade jag och då stod det minsann 104 dagar. Så om 5 dagar är vi äntligen där! Känns dock som evigheter ändå. 
Hoppas på att tiden går lite snabbare nu när skolan dels har kommit igång och även när alla föräldrarräffar och kurser drar igång. Om mindre än tre veckor går vi in i sista trimestern. Det känns i alla fall väldigt kul! 


Idag har han varit sjuuukt aktiv. Har varit riktigt obehagligt flera gånger. Har känts som att han klämt ihop inälvorna eller velat trycka upp dem i halsen på mig. Men trots obehaget så totalt älskar jag alla rörelser han gör därinne <3


För att byta spår helt...
Vi kollade lite på lägenhetsutsikten i Umeå innan. Vi har nog varit lite väl optimistiska... Kommer nog bli lite svårare än vi trott och vi kommer nog att ta en lägenhet tidigare (=dubbelhyror) om vi hittar en vi vill ha för att inte ta risker. 
Dock så har vi såklart back up-planer om vi inte får en men det bästa och skönaste och mest optimala skulle ju såklart vara att få en som vi får flytta in i den 1/7. RSS 2.0