Cykling och nyttigheter

Godislöftet fortsätter. Intaget av nässlan fortsätter. Känns mycket bra. Mycket av sötsuget har faktiskt försvunnit, antagligen för att jag får i mig massa bra av nässlan. Läste att anledningen till att man kan ha sug efter vissa saker beror på att man har brist på någon vitamin eller mineral. Så det kan ju verkligen förklara min kärlek till all onyttighet. Men som sagt så börjar den avta en del. På kroppen märker jag ingen skillnad än. Har fortfarande ont lite varstans. Men den kanske behöver lite mer än en vecka på sig att börja bli bättre av sockerstoppet. 
Jag är iaf hoppfull! 
Har även fått tid till provtagning och en reumatolog i september. Så då kanske jag får lite mer svar. Förhoppningsvis.
 
Nå nååå. Idag är jag ledig och imorgon likaså. Sen jobbar jag tio dagar i sträck. Långa pass. Sammanlagt 99 timmar får jag ihop på dem. Sen börjar minsann skolan! Så lika bra att jobba ihop lite cash medan tiden finns :)
 
Bild från igår. Cykeltur och hallonplock!
 
 
 
Och även från vår cykeltur i söndags. Sen cyklade vi till mamma och gujje. Mycket cykling för oss. Men det är mysigt! :)
 
 
 
Jag vet att det är fult att skryta... Men alltså allvarlIgt talat. Vad har jag gjort för att förtjäna den bästa mannen i världen? Så jävla fin människa. Helt fantastisk. Och han är min min min! <3 
Sen att han är så snygg och läcker gör ju bara allt ännu mer fantastiskt ;) 
Jag menar, titta bara på honom!
 Life!

Jag vet inte ens vad jag ska skriva bara tänkte att det liksom var dags och sånt. Jobbar som en galning nu tiden innan jag börjar plugga. Känns riktigt bra, cash is king!

Har fått låna ett handledsstöd av Emanuel eftersom min handled har barkat igen. Hoppas det inte blir lika illa som senast. Då kunde jag inte ens bära ett glas med handen.
I september har jag blivit kallad till en reumatolog. Äntligen säger jag bara!
Hela kroppen har försämrats. Knäna, benen, fotlederna, handlederna, höfterna, armbågarna ibland , ryggen... Ja. Bara axlarna som saknas typ!
Misstänker att jag saknar lite vitaminer o mineraler och sånt eftersom jag är allergisk mot hela världen.

Jag har i alla fall påbörjat en daglig kur. En nässel-nypon-drink. Det är då pulver som blandas med vatten. Det smakar jord. Inte alls gott, med det innehåller typ allt man behöver. Så det är gött. Känner mig helt nyttig när jag står där och sänker jordsmörjan varje morgon. Hehe.

Godislöftet går häpnadsväckande bra för övrigt. Det gör mig gott. Det sägs ju att människor som har problem i lederna bör undvika socker så mycket man kan. Det ska ju ha gjort under för många! Hoppas jag blir en av dem.

Nu ska jag lägga ner novellskrivningen och avslutar med en bild på den absolut bästa människan i denna värld.
Finast och bäst!
Piteå! <3

Piteåresan blev så bra! Åh så fina ni är mina fina pitebor :D 
 
Vi började med att åka tilö Charleene och Alexander, som nyligen blivit fru och man, och deras söner Levi och Bruce. Så mysigt! 
 
 
Sen åkte vi till Emelie min käraste woman! Som jag har längtat efter att få träffa hennes alldeles nya fina bebis Tilde. Oj så söt! Så söt att jag glömde ta kort på woman. Hehe!
 
 
Sen åkte vi till pettan och André och åt middag. Inga bilder därifrån heller... Nåja.
 
sen åkte vi till Johanna och Fredde där massa finisar var samlade. Så hiiiiimla fint! En kul grej också var att Elins nya pojkvän visade sig vara Emanuels barndomskompis. Deras föräldrar är typ bästisar fortfarande. Världen är bra liten.
Det var så mysigt att träffa alla från gamla klassen. Man åker alltid därifrån med ett stort leende på läpparna. De är så fina allihop!
 
Har bara en bild från kvällen. Så himla dålig på kort denna resan Som sagt...! 
 
 
 
Sammanfattningsvis så var resan heeeelt perfekt. Emanuel gillade allihop och det kändes extrakul! Inte för att jag trodde det skulle vara något problem men det är ju alltid kul när ens livskamrat går ihop med ens andra goda kamrater ;)
 
Längtar redan till nästa gång. 
 
Min högsta önskan just nu:
Att mamma + syskon flyttar upp igen så vi kan bo däruppe med.
Det känns mer hemma däruppe. Trots den förjävliga kylan. Allvarligt, 4 grader i juli?!
Nå nå. 
 
Nu ska jag diska lite sen slutar jag jobba om 2,5h. Imorgon äre 12h-pass igen sen ledig både ons och tors. Och då ska det bli 25 grader. Inte helt fel! 27 visade termometern idag minsann. Weeeeell weeeelll....
 
Just ja. Har ett godislöfte hela veckan......! Om jag failar så måste jag följa Emanuel heeeeela nästa vecka på alla mattesessioner som han vill att jag ska följa på. :( och jag vill ha sommarlov, inte matteplugg, sista två veckorna innan allvaret börjar på riktigt.
Och så är det festival i helgen med nybakta donuts. Så jävla trög jag är som slog vad just denna veckan och inte nästa! 
well nå ja well. 
 
 
wish me luck!
 
Avslutar med ett bildspel på en uggla som retades med oss. Just när vi stannade bilen och skulle ta kort så flög han till nästa stolpe. Detta gjorde han om 5 ggr. Tills han flög bort helt.
 
 
 RSS 2.0