Tänder!

Igår tyckte jag att jag anade någon liten bula i munnen och i morse tyckte jag att jag såg det. Men det kändes dock inte, bara en bula. Men man såg ngt vitt. Nuuu, 6 timmar senare så känns den!!! Sååå liten och vass. Hah. Wiie! Det var läskigt att amma nyss men det gick bra! Hehe. Han brukar bara bitas när han inte vill äta så jag får veeerkligen se till att vara lyhörd nu annars får mina boppar ta smällen ;P

Fullständigt omöjligt att fota eftersom det nästan är omöjligt att ens titta en sekund :) Men den känns! 

En bild på min älskling från förmiddagsvilan som blev på två timmar idag ❤️ 

Wonder nights

Först måste jag börja med att tacka er för era kommentarer. Det betyder verkligen sååå mycket att bi tar er tid att skriva ner era tips och rutiner! Blir verkligen rörd av hur fina ni är! ❤️
Det är mycket tack vare en blandning av dem som jag nu ska skriva det första positiva sömninlägget på lääänge. 

Jag vet inte ens om jag vågar skriva det... Men alltså. Inatt vaknade Liam FYRA ggr. FYRA. Det är nog rekord på... Miiinst fyra månader. En bra natt brukar han vakna en gång var 1.4h. Och den vanligaste natten varje timme. Och en riktigt dålig natt flera ggr i timmen. Och så då alla timmar jag måste sitta eller gå runt och vagga. 
Då kan ni kanske förstå lyckan? 

Det började i förrgår. Jag tänkte testa en blandning av alla tips. Hehe. Jag tänkte att han skulle få somna i sin säng. Så jag höll på i ca 1h 15 min. Klappa och massera ryggen, buffa i rumpan, nynna på en melodi, schyssa. Så fort han ställde sig upp så la jag ner och sa "nu ska vi sova". Han blev lite arg någon gång men då fortsatte jag bara. Sen blev han ledsen så då tog jag upp och tröstade och när han hade lugnat sig så la jag ner honom igen och fortsatte. Sen blev han jätteledsen och svårtröstad så då tog jag upp och gav upp och ammade. Jag såg att han typ sov medan han grät och han somnade verkligen DIREKT han fick bröstet, så han var tröööött. Så då la jag mer honom direkt. Kl. 20 var detta Och sen sov han FYRA TIMMAR i sträck till 00.00!! Inga omnattningar på kvällen dessutom. Första gången någonsin som det inte behövdes.
Efter att han vaknade kl 00 så var det dock en lika kaotisk natt som vanligt. 

Men igår.... Igåååår...! Är fortfarande helt lyrisk över hur bra natt det var. 
Jag ammade honom i mörker mellan 18.00-18.15. Efter det gjorde jag som kvällen innan, la ner och klappade och buffade osv. Han blev ledsen efter ca 30 min och då tog jag upp och tröstade in2 min sen la jag ner och då somnade han typ direkt men vaknade till lite några gånger. Jag fortsatte buffa och gunga med handen och efter 10 min sov han djupt!
Klockan var nu 19.00. 
Kl 21.30 vaknade han och ville ha mat och snabbt somna om i sin säng.
Kl 02(!!!!!!!!) Vare mat igen och liiite bökigare att somna om men jag testade tillslut att lägga honom på mage och buffa i rumpan som när jag nattade för kvällen, och bums så somnade han om. Jag slapp alltså ta upp och vagga!
Kl 04.30 vare liiite mat och sen somna om rätt snabbt igen.
05.30 vakna och äta resten och somna en snabbis
05.50 vare morgon! 

Har alltså bara behövt söva om fyyyyra ggr! Och hans längsta sovpass blev 4,5 timmar!! 
Det tar sig! Tror sättet jag sövde honom är riktigt bra eftersom han somnar där han vaknar och kan söva om sig själv lättare för han inte får en chock av var han är typ...!

Jag är sååå glad. Och hoppas hoppas hoppas detta är början på något nytt. 

Tusen tack för era tips igen! :) Och snälla ni, håll tummarna att inatt blir lika bra eller äääännu bättre. ;) 

Jag gjorde hemmagjorda chips på rödbetor, morötter och potatis som brändes när jag sövde Liam. Jag tänkte på dem medan vi låg i sängen och jag visste att jag behövde gå upp och stänga av ugnen men jag vågade inte riskera att han skulle vakna och ta en timme till. Och gud så värt det blev! Han somnade ju. Och några av dem smakade rätt bra ;) haha!


Första mötet med snö

Igår var vi ute i snön. Det har vi såklart varit förr men han har aldrig fått "möta" snön för jag har varit rädd att han ska bli kall. Men igår höll vi oss i närheten så vi kunde gå hem snabbt efteråt. Han var väldigt fascinerad av snön och kröp runt och var helt inne i det. Haha. Sötnöt!
När vi kom in var han både varm och torr. Härligt! 
Oroa i onödan är mitt förnamn ;) 
RSS 2.0