Mathem

Tänkte göra lite reklam för mathem. Vi fick hem en leverans förra veckan där vi fått 300 gram för lite av två köttvaror och tre av kättvarorna hade bara två dagar tills de gick ut ur datum. Och tre kålrötter som gick ut dagen efter.
Vi fryser alltid in kött så vi bryr oss väl inte så mkt egentligen att det bara var två dagar kvar, men rätt ska vara rätt! 
Och att vi fick 300 gram för lite för det vi betalt kändes inte heller rätt. 

Så vi ringde upp dem. Och de kompenserade allt kött direkt. Så helt plötsligt hade vi fått allt kött vi köpt. Och kan nu använda de 400 kronorna till nästa leverans. Så sjukt värt. Älskar kap!
Sen att de hade gett oss 400 gran för mycket av fransyskabiten vi beställt (antagligen för att det var det enda som fanns) det tackar vi och bockar för. Sammanlagt blev det 5 kilo gratis kött.

Detta på bilden nedan och så då extra av fransyskan som ej är med på bild :)Det måste ju få ske misstag och så länge felaren rättar till det så är jag fullt kapabel till att förlåta. 
Så tusen tack mathem! Kan varmt rekommendera dem till er som är less på att åka och handla, önskar spara tid och istället vill få allt serverat till dörren ;)


Världens buse

Herregud vad han håller på idag. Sedan i förrgår har han varit helt knasig i magen. Inte en lugn sekund i princip. Fattar inte riktigt när han sover... För inte är det många lugna stunder på dagarna inte. Rörelserna har ändrat karaktär också. De är inte så ryckiga utan mer kontrollerade och utdragna. Jag verkligen känner hur han liksom flyttar sig eller sträcker på sig. Så häftigt! Sen kittlas det ibland. Och är obehagligt ibland. Gör ont ibland. Men det är supermysigt hela tiden ändå! :) 

Så fortsätt ge dig till känna så mycket du kan och orkar. Det uppskattas! Det gäller att passa på medan du är kvar därinne, lillpluttis ;) För snart är du hos oss. Oj vad vi ska pussa på dig! <3


Jag är rätt säker att det där strecket på magen är en hormonrand. En väldigt sned sådan ;) haha. 

Mysälskling

 

Fick med en superbusig aktiv kille på film såhär på morgonkvisten. Så himla mysigt att bara ligga och titta, buffa på magen och få svar genom buffar och sparkar och alien-liknande rörelser tillbaka. 
RSS 2.0