så mycket kärlek

Stunderna med mina söner... Så svårt att sätta ord på känslorna. 
Oslagbart är nog det bäst beskrivande ordet. 


Jag kan inte tänka mig ett liv utan er! Jag älskar er mer än jag någonsin trodde att man kunde älska någon. 
💗
syskonkärlek!

Vi har kommit på ett bra sätt att undvika Liams "kärleksriv" och dylikt. Vi låter Joel avgöra när det räcker. Hittills har vi bestämt när det räcker genom att typ säga "var försiktig" osv osv. Vilket resulterat i slag och sånt. Men nu låter vi Joel avgöra istället. När Joel protesterar så hjälper vi till. Ammars får Liam "undersöka" och mysa på så länge han inte gör illa honom. Myycket bättre! Hehe. Jag är på hugget idag med bloggen märker jag. Måste ju paasa på medan dels båda sover, men även att jag de senaste dagarna varit bättre på att ta kort! De måste ju förevigas här ;)

Älskar er mest i hela världen, mina fiiiina söta prinsar!
Leende och härmning

Joel har börjat både le och härmas. Såå sött. Hjärtat smälter ju sönder! 😍

Pappan kan också locka fram leenden... Lite roliga osmickrande miner på pappan så han slipper vara mes på bild, haha.

Hans rutiner är rätt otydliga än... Han somnar allt mellan 19.30-22.30 för natten. Äter ca 2 ggr per natt. Vaknar en stund runt 5 när Liam gör morgon för att sen somna om ett bra tag (oftast med mig som tar sovmorgon). Gör morgon vid 9. Sen är dagen rätt oviss. 
Han sover större delar av dagen fortfarande och är inte så krävande. Viket gör att man blir chockad när han är lite gnällig och det varken är hunger, blöja, närhet eller trötthet som är problemet utan att han vill sitta och pratas med. Hehe. 


Han är precis som Liam som enbart gråter när han är hungrig eller i behov av närhet. Gnällig när han är trött och när han vill byta blöja, det var aldrig Liam dock - han brydde sig inte alls om en blöt blöja. 
Men det är väääldigt skönt med ännu en icke-gråtande bebis. Eller en bebis som man inte vet varför han gråter. Eller att behöva gå runt och vagga osv för att kaaanske lyckas tysta osv. 
Var ju såå rädd för kolik osv. Puuh... 

Älskar dig, vår söta superlugna lillebror 💗
RSS 2.0