En morgon att minnas

Idag var nog den jobbigaste morgonen att åka hemifrån. Inte för att det var en ledsen pojke jag lämnade, nej nej, tvärtom. Världens mysigaste pojke. 
Det började med att han vaknade till som vanligt runt 4-snåret. Då sövde jag om honom snabbt genom lite ryggstrykningar strök Emanuel handen på mig och sa "byt sida med mig". Så då bytte vi och vi fick sova vidare. När larmet ringde så tittade jag mot mina älskade killar som låg på det sötaste sättet jag typ någonsin sett. Liam låg på Emanuels arm och höll som om Emanuel och Emanuel höll om Liam. Och så bara låg de där och sov. Knappast att jag ville stiga upp då och typ riskera att väcka dem och förstöra den fina bilden. Nä, inte då. Så jag låg kvar och njöt till max av bilden på min vackra familj. När det var ca 20 min tills jag skulle gå så vaknade Liam och kröp över Emanuel och kom till mig. I vanliga fall är det jag som kryps över och Emanuel som får massa morgonmys men idag fick jag det ❤️ Sen bara låååg han i min famn och vilade helt vaken helt länge... När det var tio min kvar så sa Emanuel "skynda dig nu så du inte missar bussen" och ja, det var väl en bra idé. Så jag klädde mig snabbt och lillälsklingen samarbetade såå himla bra idag. Han brukar vara supermammig när jag ska gå så jag knappt kan göra mig klar men idag gjorde jag mig klar medan de läste en bok i sängen. Och sen vinkade Liam av mig vid dörren. Inte en gnutta gnäll så långt örat kunde nå. Bara mys mys och åter mys. Alltså herregud vad jag ska leva på detta idag. Mina mysiga killar. Och snart välsignas vår redan underbart fina familj med ännu en kille. Jag känner mig så lyckligt lottad som ska få ha tre män i mitt liv. Som alla kommer avguda mig 😏 hahah! 
Nä men allvarligt, alla vet väl att mammor är pojkars favorit ;) Iaf när de är små... Haha. Men sen kommer de bli helt over protective. Så då har jag mina tre over protective män som alla avgudar mig! Moahah. 

Är så ledsen att det var för mörkt för att ta en bild på morgonens mys, men jag hoppas bilden stannar kvar i min hjärna för evigt. 

Kan istället bjuda på lite lillebror-snackbilder ❤️❤️

Jag hade tänkt lägga upp detta i morse från bussen men mitt internet är slut tack vare mitt eviga gpsande på jobbet. Aå jag lägger upp det nu. Och kan då ävem passa på att berätta om det tråkiga som hände när jag kom hem. Efter tio låånga timmar ifrån min lilla prins så kom jag hem och var beredd på en mysig klängapa som skulle bli överlycklig över att se mig. Tvärtom blev det. Han log lite när han såg mig men sen sprang han till pappa och ville INTE till mig... Aj i hjärtat.....,..Lite olika

Blandat inlägg kommer. Måste få in lite minnen för min egen skull och jag är lite dålig på att uppdatera nu för tiden... 

Kan börja med att vi i torsdags var lediga tillsammans och det var en gaaaanska fin dag. Äntligen! Så vi åkte till en liten minidjurgård som hade grisar, kor, kaniner, höns och får. Liam var väldans intresserad av kaninen som han provade mata med gräs men de andra djuren visade han intresse för i max en minut sen tog pinnarna och stenarna på marken all hans tid. Haha! Tog såklart inga bilder vid djurmötena men tog ett par bilder under dagen. 

Chilla i hängmattan medan han kollade på hönsen😃Pusskalas med pappa

Bärselen är nice att ha med sig!


Igår på jobbet fick jag denna bilden...! Hahah. Det gjorde min dag! Vaaaaarför är toan så himla kul och spännande?! Om han bara visste hur äcklig den är alltså... Haha. Idag ska Elin komma och barnvakta. Jag är sjukt nervös trots att det gick så bra sist... Antagligen för att det är dubbla tiden nu, finns risk för en trött pojke eftersom det är kvällstid men mest är det nog för att jag är på jobbet och inte riktigt kan komma ifrån... Baah. 
Hur som helst, jag förberedde lunch och middag nu på morgonen. Liam är mammig och klängig som vanligt och jag behövde båda händerna så han fick sitta såhär. Det var poppis!  😃👍🏻


Lille skrulti känns varje dag nu för tiden pch det är mysigt 😍 V 21 nu. Läskigt att det bara är 138 dagar kvar....  Det var ju nyss låångt över 200...! 

Sovande Liam vilar fötterna på brorsan, haha 😂❤️

På talmom sömn.... sidan åkte upp i fem nätter sen ner igen. Haha. Han pallade inte att vara instängd och vi pallade inte vakna var 5e minut :PSuperfarsan!

Alltså Emanuel överträffar verkligen mina förväntningar på honom varje dag. Det låter kanske märkligt men jag trodde inte han skulle vara såhär bra på att ta Liam hela dagar i längden. Jag visste att han skulle vara bra och klara det men inte SÅHÄÄÄR bra. Men alltså allvarligt talat, han är ju världsbäst! 
Världens allra bästa pappa. Som dessutom är en superflitig multitasker nu för tiden också. Han som bara kunde göra en sak i taget förr haha. (Inte helt sant men typ). Nu både städas, diskas, tvättas det, utflykter görs och hela faderullan under en och samma dag med en vild liten ettåring. Det är liksom mer än jag pallar. Åter igen, det kanske låter märkligt att jag är så impad men jag har ju haft ett år på mig att träna på att vara mamma medan han knappt varit hemma på ett år. Så forgive me om jag är duktigt impad av hur snabbt han bara kom in i papparollen och man in the house-rollen och bara kör!

Side grej. Jag vet inte hur det är med er, men här hemma är det helt sjukt hur lite Emanuel egentligen har träffat Liam. Ibland har det väl varit mer men oftast så åkte han vid 07.45, kom hem 17.30 och sen jobbade fre-lör och sen var det söndagar men då hade vi alltid ngt tråkigt måsten inplanerat. Så det är alltså grovt räknat typ två timmar på morgonen och en på kvällen och så då våra stressiga söndagar. Såklart har det varit undantag vid ex lov, ledighet, semester osv osv men ni fattar. Överlag var det såhär. Så sorgligt!? 
Det känns SÅ bra att han kommer vara hemma typ dygnet runt nu med skrulti! Det är liksom bara fre-lör som jag kommer vara ensam med pojkarna. Så himla himla lyxigt. Och framför allt så himla kul för både Emanuel och barnen! ❤️ Alltså barnen... Våra barn. Haha. Så sjukt. Tvåbarnsföräldrar... Jisses! 

Tillbaka till ämnet.... Idag fick jag massa filmer och bilder under dagen. De har haft en såå bra dag. Liam har fått bada, känna på gräshoppa, känna på en nyckelpiga, leka med lera, leka med jord, springa runt på gräs, utforska naturen... Sen har de även varit på jula, toyota, handlat, lämnat saker åt magsjuka farmor (lämnade det utanför dörrwn för vi vill icke ha magsjuka igen), och åkt massa bil tydligen. Ja. You name it. Det är typ mer än jag orkar göra på en vecka! Hehe. 

Här kommer en liten bildbomb av deras dag :)
I fredags då jag jobbade hade de varit och busat med ankorna... Och ja. Massa mer. Så himla kul för dem! De tar verkligen igen all förlorad tid och SOM jag unnar dem det! 


Önskar så himla gärna att jag var med nåågon gång iaf! Hoppas på fler soliga dagar och att jag även är ledig då ❤️ och om inte annat så är vi snart lediga allihop tillsammans iaf :)RSS 2.0