bajsdag

4,5 timmars sömn och sen 14 timmars-pass på det är inget att rekommendera. Dessutom finns andra irritationsmoment just nu. Usch vilken dag. Vill bara sluta nu. Dels för dagen men även för gott. 
 
Jag sitter och äter upp det sista av påskägget jag fick av Emanuel nu. Snart är påsken över och då ska jag för tusenfemtionde gången försöka sluta äta så mycket skit och börja träna igen. Hatar när jag slappar till och fettar till. 
 
Har fasligt ont i ryggen. Sen nu när jag satt och skrev fick jag jätteont i handen. Typ i benet, eller leden till fingrarna. VAD HÄNDER? :( 
 
 
Oj så gnälligt inlägg. 
 
Ska vi se... 
 
Innan idag när jag verkligen höll på att gå under av irritation så ringde jag Emanuel för att lugna ner mig. Hans röst gör mig alltid glad. Nästan alltid iaf. ;)
Det hjälpte denna gång och irritationen släppte. Men nu har det gått massa timmar sedan vi pratade och så har nya provocerande saker hänt och jag har iingen möjlighet att ringa honom nu. Så nu är jag arg igen. 
Oj. Jag halkade in å negspåret igen. 
Det jag TÄNKTE skriva, för att lätta upp mitt humör och tråkiga stämningen här inne, var att finkföbudet i lådan i kylen tydligen har utvecklats till ett finkförbud på HELA kylen. 
Jag är nyfiken på vad han sysslar med den där lille rulten där hemma! 
 
 
NU ska jag se lite smash. Snart är vi framme vid säsongsavslutning på alla serier jag ser. Hatar den tiden varje säsong. :( 
MEN JÖSSES. Neggo igen. 
 
 
Nu ska jag äta godis och se smash! Wiiie! KUL!!!! YAA! Delfinsim

Blev just påmind om att att Malin ska få uppleva min dröm på sin smekmånad; simma med delfiner. Alltså hallå. Döda mig. Jag dör avisdöden. 

När jag och Emanuel var på kolmården i somras så såg vi en delfinshow. Jag fick tårar i ögonen för att jag dels tyckte det var häftigt, dels för att jag blev avis och kände att jag aldrig kommer få det roliga jobbet, och mest för att delfiner är sååååå fina!!! 
 
Jösses!

Kolla bara. SE så fint! Och SÅ KUL!!!! Någon gång i mitt liv ska jag simma med delfiner jag med :D :D 
 
 
 
 
 
 
En helt annan sak. Har ni smakat Loka lemon pie? ASGOD. Dricker den nu. SÅ FASLIGT GOD. :D 
 
 
Nä, nu ska jag se lite mer beauty and the beast innan jag slutar för dagen. 
 
Glöm inte att äckelklockorna ska ställas fram inatt. :( Detta betyder att jag kommer vara hemma halv tre istället. Fast det blir väl iofs samma men det känns shasligare. Imorgon jobbar jag 14h. Sen är jag ledig en vecka. Sen har jag bara 4 pass kvar som personlig asisstent. Nedräkningen kan börjaaaaaaaaa
 
 
 He loves me, yää yää yäää

Var på ögonakuten idag. I 3,5h. Yey. Svaret jag fick var att ögontrycket var tillbaks där det skulle och att jag kommer få en remiss till ögonläkare på odenplans ögonsjukhus. Fram till dess ska jag fortsätta droppa massa droppar i ögat. Värsta faran är över så länge jag tar dropparna. Herregud så irriterande detta är. Kommer säkert få tiden lagom till när vi flyttar och sen kommer utredning just börja och sen måste Helsingborg ta över igen och så ska alla journaler skickas ner tillbaka igen och skit. Blä blä blä. 
 
Idag gjorde vi baguetter med egen kycklingcurry-röra. Fasligt god enligt fetto-Nickan men lite för fet för nytto-Bumlan. Heheh.
 
 
Vi har kommit fram till att anledningen till alla mina sjukdomar måste vara ett bakslag från ett liv med allergier = inte få i mig alla vitaminer och näringsämnen jag behöver = kroppen slår tillbaka. 
Jag blir otroligt sällan sjuk med feber och dylikt. Och magsjuka kan jag inte ens minnas att jag någonsin drabbats av trots jobb på smittade förskolor och en älskling som blev drabbad, så detta är väl det jag får istället. Andra sjukdomar. En smula värre, om jag får säga, eftersom några av dem är livslånga sjukdomar som jag bara får lära mig leva med.
Jag har alltid varit helt nöjd över att slippa alla dryga sjukdomar och skrytit om att jag aldrig blir sjuk.
 
Nu däremot börjar mitt liv utan fisk, grönsaker och ägg slå tillbaka sakta men säkert på ett helt annat sätt.
Och som sagt, detta är väl bara början. 
 
 
Igår mötte Emanuel mig vid stationen för att jag skulle slippa gå hem själv. Han är FÖR fin. Så himla fin. Och när vi kom hem så såg han helt busig ut och ledde mig till kylen och visade detta: 
 
 
Han har gjort finkförbud i kylen. Haha. Finken är då hans smeknamn på mig. Jag är SÅ nyfiken. Men på måndag får jag se. Återigen, jag fyller fan 24 år. Crazy. Så stor men ändå så liten. Haha. 
 
Just innan jag åkte till jobbet idag så fick jag en puss och så sa världens finaste man:
"Jag kommer och möter dig inatt igen så du slipper vara rädd och gå själv". 
 
Ååh. SÅ skönt. HATAR att gå själv den äckliga biten mitt i natten genom skog och hemskheter. Tur att han är bäst.
 
 
 
Han gör mig såååå glaaaaad. Yä yä yääää!! Finaste Emanuel!
 
 
 
 
Vi är som väldigt fina tillsammans om jag får säga det själv... ;) 
 
 
 
 
 
Här kommer en härlig snöbild från min promis som jag hittat och brukar ta mellan pendeln och jobbet istället för att ta bussen.
Ja jag sa härlig snöbild om en bild på mig själv.
Den är inte ens så härlig om jag ska vara ärlig. Ville bara visa er den för att jag ville det. Och för att jag är lite rulti på den :D 
 
 
 
 
JAG VILL HEM NU TILL MIN ÄLSKLING. 
 
 RSS 2.0