Breaking bad

Nu är det över. Vi såg klart det igår. Kommer sakna ihjäl serien. Så tomt! Har känt denna tomheten en gång förut och det var när Desperate housewives var slut. Helt sjukt vad man kan svepas med i vissa serier. 

Emanuel hade sett hela breaking bad förr men han tyckte den var så bra att han kunde tänka sig att se om allt. 
Jag hade sett första och andra avsnittet typ tre gånger. Jag hade alltså försökt börja se serien tre gången men inte fastnat. Fattar ej hur. Tror dock det är för att den varit för läskig att se själv helt enkelt. Har drömt sjuuuka drömmar under vårt långa maraton som varade i 16 dagar. 62 avsnitt på 16 dagar. Hehe. Jag har, i mina drömmars land, varit både mördare, offer, knarklangare, miljonär, kemist och hela faderullan. 
Ska bli skönt att kanske få sova och drömma normala drömmar igen. Alltid något ;) 

Nä, nu är jag klar med mitt nörd-gnäll över att en serie är slut. Måste bara säga att om ni inte har sett den så se den!!!! 

Kommer sakna er, coola, onda, galna och bad ass människor!


Hehehe. Låter ironisk. Men jag är faktiskt seriös. Bästa serien! Och det absolut i särklass bästa skådespeleriet jag sett i en serie. Så verkligt och bra. 

Så, färdig!Bloggsug

Blev sugen på att blogga men jag har brist på saker att blogga om. Så jag tänkte berätta om min helg! :)

I fredags var hela familjen här och mös. Sen sov Naah över eftersom vi skulle göra högskoleprovet på lördagen. Jisses kors så svårt. Och så lååååång dag. 8.30-16.30. Yurk! Sen åkte naah tillbaka till k-stad och vi åkte hem, slitna och grå.

På kvällen mös vi framför breaking bad med jordgubbar <3 Vi började se säsong 1 för lite drygt 2 veckor sedan. Och vi har nu 5 avsnitt kvar av sista säsongen. Sååå sorgligt!!! Älskar den serien! Som ni kanske kan räkna ut eftersom vi sett snart 5 säsonger på drygt 2 veckor... På lördag är det exakt tre veckor sedan vi började och vi kommer ha hunnit se klart tills då. Hehehehe. 

Sen på söndagen blev jag väckt av finaste Emanuel som hade gjort pannkakor, vispat grädde, stekt bacon och dukat fram på vardagsrumsbordet. Såååå uppskattat. Han kan han! Gott var det. Självklart blev det några avsnitt breaking bad till den goda frullen. 

Vi brukar inte äta huvudmål framför tvn. För att det är så lätt att bli osocial. Och vi tycker om att äta och umgås och prata samtidigt. Men sedan vi började se breaking bad så har det blivit liiiiite slappare. Skärpning när serien är slut ;) 

Avslutar med en bild på frukosten! :) 
 


Nu övar Emanuel inför sitt biologital och jag väntar på att han ska bli klar så vi kan se breaking baaaad!

Trevlig måndag på er!

I brist på annat och sånt

.... så tänkte jag skryta lite. Detta har ju börjat bli lite av en skrytblogg. 
För några dagar sedan gjorde jag en kyckling- och broccolipaj. Jag saknar ord för att berätta hur god den var. Snälla någon. 
Jag försökte styla den lite, men jag är inte lika bra på utseende och design som smak. 
  
Men god var den! 
 
Sen ska jag skryta om min proffessorhjärna igen. Emanuel lärde mig pq-formeln i morse. Och jag fattade den! Kan det vara så att mattedummot har konverterat till mattegeni?
 
X= -p/2 +- roten ur (p/2)^2 - q
 
Shabam! 
 
Nu hungrar jag ihjäl efter lasagnen som står i ugnen. Coops färdiglagade lasagne är det. Har ni inte smakat den så rekomenderar jag er starkt att göra det. 
 

Ser kanske inte ut som att den är mycket för världen men den ÄR goooood! RSS 2.0