Klä på barna

Idag tog jag en dag iväg från hemmet. Jag behövde VERKLIGEN det. Har mått dåligt den senaste tiden. Mer om det i ett annat inlägg. 

Idag var jag som sagt iväg. Gick på stan med Emelie en sväng sen åkte jag och storhandlade i lugn och ro. Utan lista. Heh. Men det var gött.

Hemma var barnen på ruuuuskigt dåligt humör redan när jah åkte vilket gjorde att det kändes extragött. Haha 🙈

På eftermifdagen skickade Emanuel en bild på att de var ute. 

Hahaha... Alltså. Åh. ❤😂 Våra barn gillar INTE att klä på sig vinterkläder så det är alltid en himla kamp att komma ut. Väl ute är de nöjda men just tiden innan man kommit utanför dörren alltså... Samtidigt som man själv är helt påklädd och svettas halvt ihjäl. Inte nice. 

Idag hade de inte ens varit nöjda ute dock så de har haft en riiiktigt härlig dag här hemma! 😎😅
Blev just påmind om att fina Linda skickade detta till mig för några år sedan:Så himla fint! ❤❤❤ 

Tack älskade fina du!! 
Just idag, en dag jag känner mig en smula nerstämd osv så så fick du hjärtat att le🙏
Bara morgonamning kvar

Sedan i måndags, den 16/1, har jag och Joel börjat avvänja nattamning. Och dagsamning iofs. Men nattamningen var det som var prio. Jag körde efter samma metod som med Liam men med skillnaden att Joel fick 4 nätter på sig med "amma lite men inte somna vid bröstet" istället för de 3 som det egentligen ska vara. Jag kände inte att han var redo den fjärde natten och tur var väl det för 5e natten, den första helt amningsfria natten, gick sååååå bra. 

Sedan den 13/1 har vi inte ammat på dagtid. Och den 23e var sista kvällen han ammade på kvällen innan sömn/ammades till sömns. Första kvällen hade han varit vaken sedan 11 så han var eeeenkel att natta på armen helt mysigt. 


Igår hade han tjuvsomnat i bilen på väg hem från öppna förskolan så då fick Emanuel lägga honom. 


Men tillbaka till nätterna.... Han somnar runt 19.30-20.00 sen SOVER HAN TILLS CA 04. Whaaaaaaaaaaat. Han kan böka lite ibland och bara vilja komma nära men fram tills 04 kräver han alltså inget mer än närhet. Jag orkar inte ta fighten kl 04 så då får han faktiskt amma. Planen från börjar var att ha 05 som tidigaste amningen men hanhade andra planer och mamman är för trött för att motstrida.
I helgen tänkte jag iaf ta tag i det sista amningstillfället vi har kvar. Så sorgligt! Men ändå så skönt. På måndag, om jag lyckats sluta helt, så ska jag minsann fira med min första kaffekopp på över 3,5 år! Kanske rent av trycka i mig några lite dr.pepper också? Det var väl himlarns hur länge jag varit utan saker jag gillar. Herregud. Håll tummarna för helgen! ;)
RSS 2.0