Flytten

Nu är lägenheten tömd! Så himla tacksam för all bärhjälp vi fick.  Tusen tack igen till er.

Och ett megatack till min älskade mamma föe hjälp mee städningen. Eller ja. Jag hjälper typ henne rättare sagt! Hon gör typ allt och jag bär runt på Liam i selen och gör det jag kan. Så tacksam även för det! 

Inatt sover vi hos mamma dårå eftersom vår lägenhet är tom. Finns bara städgrejs kvar där nu. Hoppas att vi blir klara imorgon!
Mamma hade gjort det såååå fint här. Bäddat fint och fixat ett hemmagjort skötbord, visar sen om jag kommer ihåg! Finaste mammsen. Kommer sakna ihjäl henne! 

Nerbäddad Liam hos mormor <3Liam fick förresten träffa sin morbror Daniel idag! :)


Och så då moster TonyaOch Morbror Greg (Tonyas man)

Har varit såå kul att träffa dem. Imorgon åker Tonya och Greg tillbaka till USA och Danne till sthlm. :(

Intrycksfest

Det märks att det är lätt att överdosera inteyck för min älskling. Igår var det fyra famnar som ville ha vår sötnos. Och en dag på stan. Det blir lite mycket för en liten bebis som är van lugn och ro. Så på kvällen var han otröstlig i ca 5 min... Älskade vän. Och efter det var han på bristningsgränsen tills han somnade. Han grät dessutom med tårar så mitt hjärta gick sönder en smula. Usch. Han brukar aldrig vara sådär otröstlig, har bara hänt en gång förr. 
Sen är jag otroligt stressad över massa just nu. Och jag längtar till att känna "aaaah. Jag är hemma. Allt gick bra". Så jag har faktiskt bokat om min resa och åker redan på onsdag. Fantastiskt skönt. Hoppas älsklingen klarar sig från atr bli alltför traumatiserad av alla intryck och min stress tills dess. 


Igår kväll kom det dock ikapp mig att vi flyttar. På riktigt. 120 mil bort. Känner hur det bränner i ögonen när jag skriver det också. Usch. Nog för att det ska bli skönt att slå sig ner och få lite ro, men det känns även väldigt tungt att flytta ifrån familjen. Så otroligt långt bort också. Inget mer ringa-och-bestämma-att-ses-nu. Inte mer grillkväll. Inget mer mys på stan. Inget mer bara umgås. Men men. Vi får göra det bästa av situationen när vi väl kommer ner och hälsar på. Nä fy. Det känns. 
Önskar att sverige var mindre avlångt... 

Fina syskon to the rescue

Idag var vi på det sexveckors-läkarbesöket. Han vägde 4950 och är 57.6 cm lång. Han växer så det knakar! :))
Efter set gick vi och köpte kebab och satt och åt i solen. Sen gick vi till knutpunkten för att säga hejdå... Usch. Tårarna rann på fjantiga mig. Tur vi ses igen i övermorgon! 
Och fram till dess så är faktiskt min syster från UsA här. Och min bror kommer på fredag som jag inte träffat på... Mer än ett halvår! Och min andra syster. Och mina tre danska systrar. Så jag har iaf lite saker att fördriva tiden med :) ska bli kul att visa upp världens finaste prins <3

På lördag kommer familjen och hjälper till med flytten sen ska jag och mamma flyttstäda hela lördag, söndag och måndag. Beroende på hur lång tid det tar. Men med tanke på hur krävande Liam är just nu så lär det ta sin lilla tid! 
Hatar verkligen att flyttstäda. Så nervigt!

Idag är världens finaste Laj här och hjälper mig! Tur att jag har henne. Förstår inte hur ensamstående gör :P 
Först var tanken att mamma skulle komma men hon kunde inte så då kom fina Cheyenne till undsättning. Hon avbokade till och med hennes planer för att hjälpa sin stackars syster ;) 

Och lille Okee kom hit med säckakärran inför lördag också. Visserligen mot betalning men vad gör man inte för att få styr på läget :P Han imponerade dessutom med hur otroligt duktigt han bar Liam! Så sjukt duktig. Som en liten mini-pappa ;)Söta syskon och söt son! :))RSS 2.0