Sämsta bloggerskan

Det är jag det. Eller ja. Emmy ligger tätt inpå!!!! Och Malin. Och Emelie! Skärpning! Det börjar bli något slags kollektivt bloggstopp. Eller ngt. Hah. ÄH. 
 
Jag har iaf hunnit få en frän allergisk reaktion. Jag var less på mina konstiga finnar som börjat komma ca 2-3 veckor i månaden de senaste fyra månaderna. Sjukt less. Så jag köpte något coolt och starkt. Ingen lär bli förvånad när jag berättar att jag såklart INtE tålde den. Så nu går jag runt med brännande varm knottrig och "böldig" hy. Ganska fint. Reaktionen spred sig även till
mima armar och axlar. Haha så sjukt.
 
 
 
Nåja. Igår var vi och kollade på coola parkouruppvisningar. Killar och en tjej från eöa världen kom för att tävla om första plastens pris 40.000kr! 
Jävligt coolt. 
vi var där i tid (1,5h före) så vi hade lite tid över att gå på björnbärsjakt. Så jag, Okee och Emanuel gick iväg och fann det!!!!! 
Har längtat efter det såååååå många år och äntligen fick de slängas i munnen. Sååå goda. Muums!
 
 Helgen!

Helgen har varit braaaaa! :) 
 
I fredags storhandlade vi. Jösses vad det behövdes! Så himla skönt att fylla på i kyl och frys!! :) 
 
 
Sen lyxade vi till det med en god fredagsmiddag; tacos! :D
 
 
Muuuums!
 
 
I lördags fick vi finfrämmande. Mamma hade ett tjejgäng förr med tre andra fantastiska kvinnor som fick barn ganska samtidigt som mamma. En bara en vecka ifrån. Så vi har umgåtts hela vår barntid tills vi flyttade åt olika håll osv. Hur som helst, det är drygt 14 år sedan vi alla sågs och samlades tillsammans! :)
Jag, Paulina och Alex var de som lekte mest. Tror jag. Sen kom alla söta syskonen och joinade. 
Alex berättade att han hade en bild på oss tre när vi var små så vi tog en ny nu ca 20 år senare. Han lovade att skicka bilderna så när jag har dem så ska jag visa er också! :) kul grej! 
 
Riktigt bra dag. Sjukt kul att träffa dem igen. Nästa planerade träff är efter nyår när alla är tillbaka från studier osv. :)
 
 
Nu fick vi bra användning av vår stora fina soffa och enorma servis. Hehee. 
 
 
Nå nåååå. Ny vecka, nya tag! Skolan går än så länge riktigt bra! Matten går oväntat bra just nu, bra med repetitionen i somras. Gött gött! Hoppas det fortsätter flyta på såhär bra :) 
 
Avslutar med den fina utvecklingen av av av blommorna vi fick i lördags
 
 
Så fantastiskt vackert! <3Mamimys

Åt frukost med mami idag. Sen gick vi runt på stan och bara umgicks. Älskar min söta mamma så himla mycket! Jag glömmer ibland bort att ta vara på fina stunder och relationer, jag tar det för givet ibland.
Jag måste börja vara mer tacksam över det jag har. Jag har en fantaaaaastisk mamma som är helt underbar helt enkelt! Hon är så stark och fin ända in i själen.
Hon är min underbara fina mamma.
Det ska jag komma ihåg att vara tacksam för varje dag <3

Jag älskar dig fina mami! <3
RSS 2.0