Lisk

Liam har börjat låtsas vara en bebis lite ibland och igår fick bebisen ett namn. Lisk. Haha! Så sött. Och bebisen är tydligen ett år. Han kan varken gå eller prata när han blir Lisk heller 😍😍😍😍😍 

Älskade sötkorv! Dina idéer alltså...! Vi älskar ihjäl oss av dig ❤
Syskonmatch

Syskonmatch... Alltså allvarligt. Finns det något sötare? Jag ÄLSKAR att matcha dessa två. Önskar att allt vi hade var matchningsbart. Haha! Det ääär ju så gulligt när alla kan se att de är syskon pga kläderna 😍😍😍😍 Matchar ivlabd un mig själv med färgerna också. Och H ähade Emanuel gått med på det så hade jag matchat honom med dem också men han är lite mer av åsikten att det är fjantigt att matcha. Som tur är så hinner jag alltid före med att ta fram kläder och klä dem ;) 

I sommar är planen att hitta matchande skor. Åt oss alla! 😎🙏
Vår lilla konstnär

I fredags gjorde Liam sitt första helt seriösa konstverk. Jag ville typ gråta när jag såg det. SÅÅÅ fint och konstnärligt. Tråkigt nog så berättade han att det var till Alva. Haha! Vi skulle på ettårskalas på lördagen så han hade alltså tänkt ge bort den fina grejen...! Hemskt. Haha. Men vi berömde massor för hans omtänksamhet och var väldigt stolta.
På lördagen hoppades vi att han skulle glömma den och ställde bort den lite diskret. Vi lyckades, trodde vi. Just när vi skulle gå utanför dörren sprang han till den och sa "vi glömde nästan den. Tokigt" 😍😂 Då hade han även ändrat sig och sa att den var till Tilde.
Älskade fina pojke!
Tur vi hann ta kort iaf 🙏

När han gav den till Tilde så försökte hon ta loss däcket och dra o pinnarna och Liam blev helt upprörd. "Nej Tilde. Den sitter fast. Inte röra så. Nej. Inte göra så. Den sitter fast med lim. Det går inte. Åååh" och tillslut plockade han upp konstverket och sa "inte så" och så gick han till Tildes farfar och visade istället. Och Tildes farfar sa så fint "jaa,  kom till någonsom förstår istället!" 🙊😍❤
RSS 2.0