Underbara helg!

Vilka helger vi har alltså! Det här med att gå från att spendera varje sekund av varje dag med varandra till attbara ses på kvällar och helger, i stora drag, är ju en omställning. Men den är positiv i benärkelsen att vi faktiskt passar på att utnyttja tiden då vi är samlade att göra värda saker. Dagarna flöt mest ihop rätt ofta när vi inte hade sysselsättningar på dagarna. Är dock extremt tacksam för att vi fick övet ett år ihop medan dessa var så små. Det är de ju fortfarande men ni fattar ;)

Denna helgen har varit en helg utomhus. I lördags grillade vi kprv med bröd och lekte i snön. Och igår hittade vi en ny lekplats som vi lekte på. 
När vi kom in låg vi alla och mös i sängen, sen försvann pappan in på toaletten. En minut senare hör vi hur badet tappades upp och lugn musik slogs på så då gick vi dit och frågade vad han skulle göra. Då sa han att han tappade upp ett familjebad och frågade om vi alla skulle bada till mysmusik i bakgrunden. Tror ni Liam blev överlycklig? "ALLA BADA?!! JAAAA!" 
Han älskar att göra saker alla tillsammans. ❤😍

Vår läggningsrutin är ganska lik. En lägger Joel i vardagsrummet med vaggning i famnen medan den andra ligger och pratar lugnt med Liam i sängen. När Joel somnat, han somnar alltid på typ 2 min sen måste han sova ca 5-10 innan man kan lägga ner honom, så kommer den som nattat honom ute i soffan in och lägger ner Joel sen omringar vi vår äldsta son med armar och kroppar medan man verkligen ser att han njuter av att ha oss båda där och så somnar han oftast mellan 5-40 min. 
Ibland tar det längre tid men det orkar jag inte dra ner detta mysinlägget med ;)

Förr värdesatte jag det här med varannan läggning och varannan ledig kväll så otroligt högt men just nu känns det viktigare att våra barn får ha oss båda nära när de ska somna, de älskar ju verkligen det! 
Vi bruuuukar vara ute ur sovrummet senast 20.30 nu för tiden, ibland tidigare om vi har tur, och då har vi ju ändå ca 1,5h att slappna av innan det är läggdags :)
Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

Ja visst uppskattar man tiden ihop när den ena jobbar!! Älskar fredageftermiddagar när Niklas kommer hem och man bara sätter sig i soffan med en kopp kaffe och säger "nu är det helg älsklingar" 😄 Helt underbart!

Vilka mysiga läggningar! Längtar sååååå tills vi ska sova tillsammans så vi kan natta barnen tillsammans 😊 mysigt! Nu nattar jag Lykke och Niklas Stella, förutom när han jobbar kväll såklart. Då nattar jag båda 😊

Svar: Ååh jaa! Här säger vi "nu är det helg. pappa ska inte till skolan imorgon och inte dagen efter det. Vi ska vara hemmaalla tillsammans" ❤😍❤😍
Jo det är riktigt mysigt att natta ihop faktiskt. Stressen över att kvällarna försvinner har försvunnit helt sedan vi började med detta :) så skönt!
Njut dock medan du har gott om utrymme ;) haha!
Nicole

2017-02-06 @ 18:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0