Grattis min vackra lilla pojke

Ett år... ETT år. Alltså på riktigt. Ett år....!! 
Jag kan knappt tro det. Det känns bara så sjukt att det är ett helt år sedan du kom och berikade oss med dig själv. 
Du är verkligen en så glad och charmig liten pojke. 
Du har tagit oss alla med storm och ingen av oss kan motstå dig. 
Din kunskap och smarthet har slinkit förbi oss och det är först nu på senare tid som vi förstått det. 
Vi har gått och tänkt och undrat varför vi inte lärt dig enkla saker som "var är näsan" och var är lampan. Istället briljerar du med att förstå långa meningar och uppmaningar som "kan du hämta den till mamma" och "är du hungrig? Gå till stolen så ska du få mat" eller "nu ska du sova. Gå till vagnen" och "får mamma en kram?" Eller "gå in och göm dig" eller om vi säger "nu ska vi byta blöja", då sätter du dig ner, "ska vi gå och bada" då går du till badkaret osv osv. Så himla häftigt. Du har bara lärt sig saker utan att vi har ansträngt oss minsta lilla. 
Visste faktiskt från start att du var en av the smart ones ;) Du har fokuserat med blicken från att du var typ 6 dagar och har följt oss med blicken ändå sedan dess. Vi har alltid tänkt att du var en äldre snubbe fångad i ett barns kropp. Haha!

Du älskar när pappa läser för dig och går ofta och hämtar en bok, går till pappa och "huh?" - ber om att läsas för 😍

Ditt enda ord är huh. Men en ljus och frågande ton. Haha! Annat släpper du inte ur dig än men förstår mycket, det gör du som sagt. 

Du sover två gånger om dagen och jag försöker dra ner på nattamningen för att vi båda ska få lite mer sömn på nätterna. Det går sådääär. 

Under ett år har vi fått lära känna dig och din numera väldigt envisa sida. Men oftast ändå så glad. Sur blir du enbart då du inte får ta storebrorsans saker eller får som du vill. Annars är du på så himla glatt och gott humör typ jämt.

Grattis på födelsedagen vår vackra fina älskade lilla Joel. Du är helt fantastiskt underbar!! ❤

Vi älskar dig, vår fantastiska söta underbara vackra lilla Joel ❤😍
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0