sova... seeeen!

Det är så roligt hur Liams ordförråd bara utvecklas hela tiden, mer och mer varje dag. En rolig sak han har uppfattat är att det brukar vara sömn innan roliga utflykter. Så när han är sugen på att åka någonstans så kan det låta såhär :

Milam sowa seeeen åka bil ammo. Sowa = sova ammo = farmor. 

Han skäller även när man inte tittar precis när han vill. Typ " MAMMA!!! TITTA!!"

Söta älskade unge! 

Än har även börjat testa gränserna något så jääävulskt. Alltså på riktigt. De säger att treårstrotsen är den jävligaste... Vad fasen har vi framför oss undrar jag ju eftersom det är för jävla jobbigt så fort han inte får precis som han vill. Man orkar inte ta alla konflikter men samtidigt så vet jag ju att vi bäddar för mer konflikter om vi inte är konsekventa nu. Nä fy. Och ALLT ska göras själv... Även saker som är typ omöjligt att göra själv. Och när man märker att man inte klarar det själv så blir man så klart pissed off och brinner av. Ja men ja jo, så är våra dagar. 

Han vet även vilka knappar han ska trycka på. De sitter på olika ställen för mamma och pappa och det har han full koll på. Haha! Smarta skitunge ❤

Kommentarer
Postat av: Anonym

Med mina tre barn tycker jag att de testat gränserna och "trotsat" mest mellan 2-3 år, sedan har de lugnat ner sej :D När de är över 3 år går det lättare att prata med dem och kompromissa osv..

Svar: åh, det låter skönt och hoppingivande. hoppas det blir så här med!
Nicole

2016-04-26 @ 14:32:51
Postat av: Tanja

Känner igen det där! Vår son har också kommit i "trotsåldern" och man känner sig lite knäckt. Som du säger är det nu det gäller att vara konsekvent, men att ha en kamp för minsta lilla tröttar ut en. Men vi får väl kämpa på! Bara 1 år till😉

Svar: jaa väldigt tröttsamt...! haha jaa... och då börjar Joels fas 😭😂
Nicole

2016-06-03 @ 15:58:57
URL: http://tanjaselma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0