Blind date

Igår åkte vi till Bjuv och träffade Anna-Maria, Niklas och deras gudomligt söta Stella. Jag och Anna-Maria fick kontakt genom att hon kommenterat här på bloggen, så himla himla kul när bloggen kan ge en verkliga kontakter! Det blir lite som att ni som kommenterar oftare känns som riktiga vänner eller vad man ska säga. Skitkul! 
Hur som haver så åkte vi och träffade dem igår. Anna-Maria hade besvärat sig med att både baka äggfritt åt mig och sockerfritt åt kidsen! Det vart en himla god jordgubbspaj åt oss och muffins av både frukt och grönsaker! Liam ÄLSKADE sin så det blir nog att försöka mig på några egna när jag får tillfälle till det. 

Himla häftigt, återigen, att man kan träffa nya människor bara sådär och bara gå ihop och att allt ska kännas helt naturligt och fint. 
Liam och Stella började gå ihop bra mot slutet, innan dess var Stella stackaren rädd för Liams påflugenhet, haha. Han är så himla taggad och på och rätt hårdhänt ibland. Han vill ofta peta på andra barns ögon eller klappa (läs:dra) i håret, så det blev nog en smärre chock för Stella ❤️
Hoppas han mjuknar inför lillebrors / lillasysters ankomst... Heh. 

Bild på sötisarna får avsluta inlägget

Tusen tack igen för en trevlig eftermiddag :D 
RSS 2.0