Vägen mot fettolivet som tog en drastisk vändning

I onsdags kom Emanuel på att han ville testa och se hur mycket han kunde gå upp på en månad. Och även se det som ett experiment på hur han skulle börja må. Han har i över ett halvår ätit väldigt nyttigt och uteslutit både socker och gluten. Så i onsdags gick vi lös på affären och köpte en månads förbrukning av snacks. 60.000 kcal, alltså 2000 kcal snacks om dagen, och självklart vanlig mat också. 
Eftersom vi handlade på kvällen så låg han ju efter redan första dagen så han försökte trycka i sig 2000kcal redan den kvällen. Han blev less och äcklad redan då men kände ändå att han ville försöka. På torsdagen packade han med sig både en lunchlåda, en låda med nötter och en låda med kakor och choklad. När han kom hem kändes han blek och mör och trots att jag hade tillagat en av hans favoriträtter så hade han noll matlust. Han hade inte ens orkat sin lunchlåda. Och hans fokus i skolan hade varit allt annat än på topp. Där och då bestämde han sig - han gav upp. Haha. Känns ändå bra, han hade nog mått sjuuukt dåligt hela månaden. 
Igår mådde han riiiiiktigt risigt. Om det var för att han hade socker- och fettchockat kroppen dagen innan eller om det var någon annan endagsgrej förblir nog ovisst. Så att eeh... Nu har vi en deeeel godsaker här hemma... Haha. Vi funderar på att se om man kan ge det till något hemlös-ställe eller något. RSS 2.0