Wedding day

Vi gifte oss. Det hände! Det var många motgångar de sista veckorna. Folk som avanmälde sig de sista 2 veckorna - 4dagar. Svinkoppor, magsjuka, höstblåsor och vattkoppslarm på förskolan, hemskt snöoväder (som hindrade folk att komma på min möhippa) osv osv. Men tillslut blev det en fin vacker vinterdag, uderbara mäbniskor som kom och vi gifte oss! 

Min överraskning till Emanuel som jag nämde i förra inlägget var att jag sjöng mig själv nerför altaret. How long will I love you med Ellie Goulding sjöng jag. Det var sjuuukt pirrigt och läskigt och jag var jätterädd att bryta ihop. Men tack vare min dåliga syn så klarade jag mig rätt länge. Jag hade tänkt sedan innan att jag inte skulle titta på gästerna alls medan jag sjöng. För om jag skulle se någon tår falla så skulle jag dö själv. Haha. Men när jag kom fram så nära att jag faktiskt såg Emanuel stå och kämpa mot tårar så gick det inte längre. Det var så fint! 

Sen hade vi även valt varsin överraskningslåt till varandra under vigseln som fantastiska Emmy sjöng. Jag valde I choose you med Ryann Darling, Emanurl valde Say you won't let go med James Arthur. När jag hörde hans val var tårarna ett faktum igen. Nästa känsliga ögonblick var våra löften... Jag trodde verkligen inte Emanuel skulle vara känslig men han kunde knappt säga sina löften utan fick pausa för att samla sig. Det var så himla fint! Så då gräts det igen. Haha... Mkt lyckotårar den dagen! 
Galet impade av Liam som var helt lugn hela vigseln. Joel somnade 2 min innan klockorna ringde och vaknade typ 2 min efter vigsel var över men det var lika bra! Haha. 
Utgångsmarsch blev till min kör som överraskade alla (utom oss) genom att sjunga vuelie. Skitbra!!

Sen vare mottagningsdags. Vi fick så fiiina tal, fin uppvaktning, underbara gäster, underbar dag. Jonathan, Emanuels bror, var vår toastmaster och hade planerat och fixat så himla bra! Och alla som hjälpte till med förberedelserna! Och fina underbara Charleene som steppade in helt självmant och fixade med att plocka undan bord och disken, något vi glömt att tänka på, hehe. Och tack till våra fina familjer med allt de gjorde ovh hjälpte med. Och alla fina vänner. Sååå tacksam för alla som kom och gjorde vår dag helt bäst! Tusen tack till er alla!!!!

Min ena brudtärna, Emelie, filmade nästan hela vigseln (från att brudföljet står på plats) live åt familj och vänner som inte kunde komma. Om någon vill se vigseln så finns den här: 
https://youtu.be/9_FDM-yG6Jw

Lite bilder också kan väl vara trevligt ❤

Knasig ordning på alla bilder men här är några från dagen iaf! 💖
Nu heter vi alla Fastborg. Familjen Fastborg, det är vi det!

Nu går vi vidare mot ett nytt år. 2018. Nya spännande saker väntar oss. Mer om det sen!