Alla hjärtans dag

Vi fick den bästa alla hjärtans dag- presenten vi kunde önskat oss. En lägenhet!!! Alltså LYCKA. Förra veckan tänkte vi nöja oss med en tvåa som vi hoppades på att få och blev lite besvikna när vi inte fick den. Och i måndags ringde de och sa att vi var först i kön på en TREA och att de bara behövde underlag på vår inkomst. 

Sen såg det osäkert ut hela måndagen och nästan hela tisdagen. Och vår ångest var total. Tydligen är inte mammapeng och csn en bra kombo ;) Men då maxade vi upp min mammapeng så de ser att jag KAN ta ut mer om vi bara vill och behöver. Och strax efter 15 igår ringde de och sa att de hade glada nyheter. Emanuel är och skriver på kontraktes as I write. Gaaah! Sååååå fantastiskt underbart. All ångest och oro som vi gått med i över ett år har äntligen släppt.
Barnen kan börja fsk i höst på förskolan vi vill, vi båda kan studera i höst, Emanuel kommer vinna 4 timmar hemma, vi bor 600m från skolan och förskolan.... Alltså åh. Såååå underbart. Vi är sååå glada. Hejdå trängas i en säng, hejdå leksaksrum i vardagsrum, hejdå kontorsgrejer i garderob, hejdå tränga in en treas inredning i en tvåa, hejdå noll tid tillsammans på vardagar och HEJ gott om sovplats i megasäng, hej lekrum, hej kontor hej trea och hej familjetid! 

Egen ingång, full bofond och utrymme för både tvätt- tork- och diskmaskin också! 👍🙏 Kunde typ inte blivit bättre :)

Över ett års intensivt sökande efter lägenhet har äntligen gett resultat!!!! 🙏🙏 Äntligen blir livet enklare och bättre och smidigare :)

Blivande lulebor alltså 😅🙈
Kommentarer
Postat av: Laura

Grattis!

Svar: Tack! :)
Nicole

2017-02-15 @ 11:40:19
Postat av: Anna-Maria

Men grattis!!!!! 😃😃 Gud vad skönt! Jag är så impad att ni bott i en två i ett år 😯 men har man inget val så klarar man ju helt klart av det, men tänk vilket slott det kommer kännas som ni bor i nu 😄😄 WOOHOO!!! Grattis igen!!

Svar: Taaack!!! Ja jag är också impad!! Meb som du säger allt funkar bara man löser det. Men med det sagt så ska det bli sååååå skönt att få ett större hem! Haha ja, ett underbart slott! 😃😍👏 Tack fina!! 😍❤
Nicole

2017-02-15 @ 12:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0