kroppen efter två graviditeter.

Känns lagom kul att jag födde för tre månader sedan men kroppen kan s fortfarande gravid. Jag har foglossning. Fortfarande.eller ja, fortfarande och fortfarande. Den försvann efter förlossningen och nom smygandes tillbaka i jän takt med att jag började röra mig mer. Jag ångrar så bittert minalångpromenader där jag kände av smärta men ändå fortsatte gå :( 
Ska till sjukgymnasten på måndag och hoppas på lite övningar som kan hjälpa mig. Känns lagom kum att jag inte kan gå ut med Liam och leka, inte kan bära någon av barnen, inte kan gå utan att halta... Usch. 

Tips till er därute som ska föda. LYSSNA på kroppen!!! 
Vad är en snygg kropp värd om man inte kan röra på den?

Avslutar med några söta bilder på prinsarna som är såå värda varenda liten smärta jag känner. Och som är värda att jag ska bli hel igen för.
Kommentarer
Postat av: Anonym

ajaj! jag hade jätte enorm foglossning första graviditeten som höll i sej läääänge efter... Vila kroppen och snedbelasta inte, tips! (stå alltid stadigt på båda fötterna när du ex. diskar och ta ett steg i taget i trapporna). Sedan graviditet nr.2 och 3 gick det jättebra, men då var jag försiktig med rörelserna från början och motionerade varje dag men bara lagom ;) lycka till! Cykling funkade för mej men inte för alla, och simning ska du vara försiktig med är mitt tips :)

Svar: tusen tack för dina tips!!! :) skönt att höra att du inte fått bestående men!
Nicole

2016-03-18 @ 13:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0