Toalettkillen

I söndags (15/11) så testade vi att sätta Liam på toaletten när han var kissnödig. Och jodå. Det kom kiss! Dagen efter kissade han igen. Och igen. Och igen. Nu har han kissat minst två ggr per dag på toa. Sååå duktig. Och han vet PRECIS vad som ska göras. Det ÄR så sött. 
Han säger "tess" och så frågar vi om han vill kissa och då säger han "mm". Så då går vi till toa och håller honom på sitsen (vi måste köpa en barnsits eftersom det verkar som att pottan är tummen mer och toan tummen upp) och så trycker han ett par sekunder sen kommer kisset. Sen ber han om papper. Och så torkar han sig. Sen ska ham spola. Sen ställa sig på pallen vid handfatet och vänta på tvål. Sen gnugga händerna och skölja dem. Sen klättra ner från pallen och skjuter in den under handfatet och går och torkar händerna på handduken. Sen släcker han lampan. Sen stänger han dörren. Jag förstår inte. Han är så smart! Vi har aldrig liksom gått igenom de där stegen så noga utan han har bara iaktagit oss ❤️ Vi är inte nådigt stolta här hemma! 
En bajs har fortfarande inte landat i toan men det kommer nog :) Ingen idé att stressa honom. 

Nu har vi tänkt införa toalettbesök som rutin på morgonen när vi stiger upp och ska byta bort nattblöjan och även på kvällen innan nattblöjan åker på. Och självklart på dagen om han vill! Han är bara så duktig 👏❤️👍


Lillebror utgör en bra kudde ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bra tips! Ska definitivt provas, taon är ju sååå himla spännande verkar det som! 😁

Svar: Jaa det verkar det verkligen som! :) Och det är ju så himla mkt smidigare än att tömma pottjäkeln hehe
Nicole

2015-11-20 @ 07:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0