Varför göra det lätt för sig?

Det är så himla roligt att Liam liksom
kan sitta, åla lite, ställa sig på knä, rulla från rygg till mage, greppa medvetet, gå när vi håller honom i händerna och vrida 360 grader på golvet utan problem. 
Men det här med att rulla från mage till rygg, som borde vara det enklaste, har han inte riktigt fått till. 

Han har lyckats två gånger på hårt underlag och några fler gånger på mjukt. Jag missade första gången på hårt underlag, så den vet jag inte hur han gjorde, men andra gången såg jag och eeh... Ja. Jag kan ju säga att han gör ju det mycket svårare än det behöver vara. Haha! Om han tror att det är så det ska göras så förstår jag varför det tagit sån tid att få till det. 
Han putade upp med rumpan, "ställde" sig på fötterna och sen upp på knäna och sen tippade han jättemjukt och försiktigt och huvudet höll han upp så det inte alls slog i golvet. Hahaha. 

Varför göra det lätt när man kan göra det svårt och styla för sin lättimpade mamma ;) 




Kommentarer
Postat av: Alex

Haha. Det är precis samma här, från mage till rygg, det går liksom inte! Han gjorde det ju flera gånger på en dag för ett par veckor sedan men sen är det som om han glömt av hur man gjort för han har aldrig gjort det igen. Men från rygg till mage - det gör han hela tiden!

Längtar tills Lo kan sitta!

Svar: Hahah så knasigt! Det borde ju vara enklare. Det är ju liksom bara att luta sig! :P
Ja liam har som sagt bara gjort det två ggr så ja, han vet väl inte riktigt vad han gör heller 🙊😂
Nicole

2014-09-24 @ 13:01:54
URL: http://alexochlo.wordpress.com
Postat av: Jennie

Så kul det börjar bli nu när det verkligen händer saker :-) Samtidigt som det är lite jobbigt också, det märks verkligen att det är mycket för den lilla hjärnan att ta in, så vår lillkille har varit jätte upp&ner i humöret de senaste dagarna o till o med gråtskrikit i sömnen.

Svar: Ja verkligen kul! :)
Aah men duu, det kanske är därför liam tjorvar här hemma! Heh...
Nicole

2014-09-24 @ 19:35:31
Postat av: Laura

Utvecklingssprång på G just nu, tycker mig märka det på Mert också... Det där med att vända sig från mage till rygg är knepigt. Mert började med det väldigt tidigt men nu verkar han ha glömt bort hur man gör igen.

Svar: Jaa det verkar ju så. Mycket som hånder i deras små hjärnor. Kanske därför sömnen krånglar också... För oss iaf ;)
Haha naaw, så knasigt att de glömmer bort vissa färdigheter. Men jag har läst att det ofta kan bli så inför ett språng. De glömmer hur man gör och sen helt plötsligt komemer de ihåg det och kan även mkt mer!
Nicole

2014-09-25 @ 00:16:51
URL: http://papatya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0